Podívejte se na záznam jedné z našich skladeb, které jsme pro vás zazpívali v Předkláštěří na vernisáži výstavy betlémů. Skladba se jmenuje White Winter Hymnal, je v aranži známé vokální skupiny Pentatonix a je to jedna z mála skladeb, u které je jisté, že aspoň někdo zatleská :-)

V sobotu, 3. prosince jsme si zazpívali v Předkláštěří u Tišnova na vernisáži výstavy betlémů s názvem Betlémy a umění ve dřevě II.
Vystoupili jsme v oslabení bez sbormistra, který se tou dobou potil doma kvůli viróze, ale také asi trochu v představách, jak naše vystoupení dopadne. A protože nás i klavírně doprovází, museli jsme narychlo změnit...

Po několika letech rušení a přesouvání se na nás bohové usmáli a náš Netuctový koncert se konečně mohl uskutečnit! Abyste tomu rozuměli, původně to měl být již v roce 2018 koncert na oslavu 10. výročí našeho založení, tenkrát ještě pojmenovaný Výroční koncert. Ale protože jsme si tu slávu chtěli užít v nově zrekonstruovaném Kulturním domě, museli...

V neděli, 18.9.2022 jsme se zúčastnili kulturního doprovodného programu na Dni národnostních menšin v Kuřimi. Abychom dostáli mottu celé akce, zazpívali jsme slovinsky, polsky, ukrajinsky, srbsky a anglicky. A právě slovinština nás spojila s naším spřáteleným sborem Fran Gerbič ze Slovinska, se kterým jsme si společně zazpívali naši...

V pátek a v sobotu 22. a 23. dubna jsme si zazoívali na Festivalu Amatérských Pěveckých Sborů ve Svitavách.
V pátek večer provedl každý ze zúčastněných sborů svůj dvacetiminutový program, v sobotu po celý den všechny sbory společně cvičily na večerní program, kterým bylo společným vystoupením všech sborů s orchestrem a sólisty.
Zazněly melodie...

Přátelé,
připravili jsme pro vás malý vánoční dárek v podobě našeho nového videoklipu Tichá noc.
Natáčeli jsme 12. prosince v Kuřimi a jeho okolí, užili jsme si krásné počasí, nádhernou krajinu a večer i nádherné zpívání.

Navzdory třem zrušeným koncertům v předvánočním období nakonec zazněl náš hlas přímo v magický čas. Na třetí adventní neděli 12.12.2021 jsme zorganizovali adventní zpívání pod širým nebem u ZŠ Jungmannova v Kuřimi a vtiskli jsme do něj veškerou energii, kterou jsme chtěli rozdat právě na zmiňovaných neuskutečněných koncertech.
Nápad na celou akci...

Přátelé,
na sobotu, 27.11.2021 jsme pro vás měli připraven koncert v Brně na Zelňáku.
Bohužel, z důvodu nařízení vlády ze dne 25.11.2021 o zrušení vánočních trhů musíme zrušit i tuto akci.
Moc nás to mrzí a uděláme všechno pro to, abychom se s vámi mohli zase co nejdříve vidět.

Přátelé,
plánovaný koncert v kuřimské Hospůdce, který se měl uskutečnit v úterý, 9. listopadu 2021, musíme, bohužel, ze zdravotních důvodů odložit na pozdější termín.
Pokud to bude možné, chtěli bychom vám tu zazpívat hned v lednu 2022.
O konkrétním termínu se dozvíte buď tady na našem webu, na Facebooku nebo se můžete přihlásit k...

Přinášíme vám kompletní videozáznam z vystoupení našeho sboru v rámci koncertu Ať svoboda zní.

Po roční pauze jsme měli možnost se opět setkaz "naživo" na koncertě, tentokrát věnovaném výročí projevu Martina Luthera Kinga "Mám sen".

Okolnosti nám však zatím nepřály a když jsme přemýšleli, jakou další písničku natočíme v našich domácích studiích, padla volby právě na tuto. Posíláme ji vám všem, abyste s námi také zažili trochu slovinského temperamentu, a aspoň trošičku nakoukli pod pokličku toho, co jsme ve Slovinsku zažili.

I když nemůžeme zkoušet a vystupovat, pořád se scházíme alespoň virtuálně prostřednictvím ZOOMu. A takhle jsme pro vás natočili i naše nové video.
Hlasy jsme nazpívali už během jarní karantény, každý u sebe doma. A na podzim jsme dotočili i video.
Uvidíte, jak to vypadá u nás "na zkoušce", každý ve svém obýváku, ložnici, pracovně, šatně - prostě...

© 2023 K dur z.s.
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky