V neděli, 4. října jsme se zúčastnili pravidelného cyklu Hudební nešpory v Červeném kostele v Brně. Pod titulem "Duchovní hudba napříč staletími" jsme prezentovali jak stálice našeho duchovního reprtoáru, tak i některé novinky.

Přinášíme vám video z našeho koncertu v Červeném kostele , kde jsme pod titulem "Duchovní hudba napříč staletími" předvedli výběr z našeho repertoáru.

Milí přátelé a posluchači K duru, přestože byl náš výroční koncert kvůli karanténě zrušen a přesouvá se zatím na neurčito, nelenili jsme a natočili každý ve svém "studiu" náš první samostatný videoklip. Doufáme, že se vám bude líbit a navnadí vás na náš další koncert. Už teď se na vás naživo moc těšíme!

Nemožné se stalo skutečností a zázraky se dějí! Po několika letech jsme opět stanuli na kuřimských prknech, která znamenají svět, tedy na pódiu velkého sálu kuřimského Kulturního domu, který se po legendární rekonstrukci na podzim letošního roku opět otevřel veřejnosti a kultuře.

Začátek školního roku je pro nás znamením, že je nejvyšší čas začít se balit na soustředění. K intenzivní pěvecké práci jsme se sešli v malebném údolí Říčky na Kaprálově mlýně, kde už máme od mnoha předchozích soustředění vysezené důlky na židlích.
Deštivé počasí tentokrát přálo naší práci, takže nám ani nemuselo být líto, že se netouláme po...

Z Jevička - Na přehlidkô zborovyho zpěvô Okolo Jevička smê napádilê před nejakym rokem uplně náhodó. Od té dobê smê nevêchalê ani jeden ročnik. Letos smê se tam vêpravilê ôž poštvrty.

"Tak se nám to asi povedlo," oddechli jsme si po našem výročním koncertě, který se konal 3.3.2019 v kostele Máří Magdalény. Za nádherný potlesk, kterým nás tentokrát diváci odměnili, jsme byli opravdu vděční. Zaplavila nás směs hrdosti, radosti, štěstí a chuti do další práce. V první části koncertu zaznělo osm duchovních skladeb (většinou soudobých...

Snad pod tíhou odpovědnosti z nadcházejících oslav 10. výročí založení K duru, jsme vyrazili na mimořádné zimní soustředění do našeho "druhého domova" na Kaprálově mlýně. Termín padl hned na první posilvestrovský víkend a paní zima se rozhodla, že začne panovat.

© 2023 K dur z.s.
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky